Vzala jsem ho do ruky a vloћila si ho do ъst, jen na krajниek. Brigit zatнm hladila jeho vajниka. "Nestyп se, ven ho celйho, saj a cucej," povzbuzovala mм. Poslechla jsem jн a zaиala cucat a sбt, jako mimino z flaљky. Za chvilku jsem cнtila, jak jeho ъd zaинnб opмt rщst. Byl stбle tvrdљн a vмtљн, aћ mi vyplтoval celou ъstnн dutinu. Johan takй nebyl neиinnэ a zpracovбval jednou rukou moje prsa, druhou moje pшirozenн. Cнtila jsem stбle vмtљн a vмtљн vzruљenн. Nбhle mм Brigit uchopila za ramena a donutila ulehnout. Tйmмш vzбpetн ke mм ulehl Johan, mezi moje poroztaћenй nohy. Brigit nasmмrovala jeho penis na moji koиiиku. Cнtila jsem, jak se mм dotkl na krajниku a jak do mм pomalu vjнћdн. Bylo to pшнjemnй. Nбhle na mм nalehl celэ a jб ucнtila prudkou bolest. Vykшikla jsem. "To nic, to pшejde, to pшejde, uvidнљ," slyљela jsem uklidтujнcн hlas Brigit. A ano, bolet rychle ustoupila a jak se ve mм Johan rychle pohyboval, cнtila jsem stбle vмtљн a vмtљн rozkoљ. Nechala jsem se rozkoљн bez studu unбљet a kшiиela jsem. Cнtila jsem se jako v sedmйm nebi. Kdyћ jsem mмla orgasmus, vyhazovala jsem jiћ bez zбbran boky tak, ћe jsem si myslela, ћe Johan ze mм musн spadnout. Ale on vytrval a mnou probнhala dosud nepoznanб obrovskб vlna rozkoљe. Bylo to nбdhernй milovбnн. Lнbilo se mi to tak moc, ћe kdyћ Brigit s Johanem odeљli, umнnila jsem si, ћe to musнme zopakovat. Bylo to asi pшed deseti lety, o prбzdninбch po druhйm roиnнku vysokй љkoly, kdy jsme jeli na praxi do Bulharska. Po nмkolikadennн cestм vlakem z Prahy do Sofie jsme vћdy pбr dnн strбvili v nмjakйm mмstм a jeli dбl. Na poslednн tэden jsme pak jeli do Burgasu k moшi. Иekala nбs celonoиnн cesta vlakem, a tak kdyћ nбs vљech osm pozdм veиer nastoupilo do vlaku do jednoho kupй, zaиali jsme se hned sklбdat tak, abysme mмli co nejvмtљн pohodlн a mohli rychle usnout. Eva, jedna ze tшн naљich krбsnмjљнch иlenek vэpravy, sedмla naproti mм. Poprosila mм, jestli si mщћe natбhnout nohy, a kdyћ jsem nic nenamнtal poloћila je na mб stehna. Jeљtм mi шekla, abych jн zarazil, kdyby dмlala nмjakй nejapnй pohyby a jб jн ujistil, ћe se mщћe spolehnout. Bмhem krбtkй chvнle jsme vљichni spali. Po nмkolika mбlo hodinбch spбnku mм probudil tlak v rozkroku. "Andreo, poslyљ, ta je fantastickб." Potмљilo mм to a sбla, lнzala a jezdila jsem rty po jeho penisu. Najednou byl ъplnм tvrdэ, jako pшedtнm, kdyћ se Petr miloval s Andreou. Ucнtila jsem Andreiny ruce na svэch ramenou. "Tohle staин," шekla a jб pocнtila zklamбnн, kterй ale hned pшeљlo, kdyћ pokraиovala. "Sedni si, sedni si obkroиmo na Petra." Udмlala jsem, co chtмla, pustila Petrovo penis a sedla si tak, ћe jsem koleny byla vedle jeho obkщ, obliиejem k jeho obliиeji. V rozkroku jsem ucнtila љpiиku jeho tvrdйho penisu. Nebyla jsem si jistб, co a jak dбl, ale Andrea mм v nejistotм dlouho nenechala. "Sedni si, dosedni na nмj," pobнdla mм. Mмla jsem obavy, jestli se do mм jeho penis vejde, ale poslechla jsem jн. Je starљн, vн co a jak, tak budu dмlat, co шнkб, pomyslela jsem si a zaиala se pomalu spouљtмt na Petra. Andrea chytila do ruky jeho penis a usmмrтovala ho, tam kam chtмla, aby pronikl - do mojн mokrй dнrky. Cнtila jsem, jak postupnм do mм pronikб. Z poибtku jsem troљku cнtila bolest, jak se mi dнrka roztahovala na jeho velikost, ale za chviku se pшizpщsobila jeho velikosti a Petr do mм mohl pronikat dбl. Dнky tomu, ћe mм Andrea pшedtнm zbavila panenskй blбny, necнtila jsem uћ ћбdnou bolest. Bylo to jen nбdhernй, krбsnэ pocit. Petr leћel na zбdech a nic nedмlal. Vљechno nechal na nбs dvou, na mnм a Andree. "Tak a teп nahoru a dolщ," шekla Andrea, kdyћ vidмla, ћe mi to pщsobн potмљenн a ћбdnou bolest. Vypнnala jsem se na Petrovi podle toho, jak mм Andrea dirigovala a ona mм jeљtм k tomu hladila a lнbala na prsou. Za malou chvilku jsem cнtila, jak se blнћнm k orgasmu. Za chvilku to tady bylo. Mмla jsem to. Bylo to tak nбdhernй, jako nikdy pшedtнm. Petr se pode mnou zaиal takй nadzvedбvat a zajнћdмt do mм jak nejhloubмji to љlo. Kdyћ jsem mмla vrchol, zaиal i Petr stшнkat a nedal si ani tu prбci, aby ze mnм vyklouzl. Nastшнkal celou dбvku semene do mйho tмla. Cнtila jsem, jak to do mм proudн a byl to zvlбљtnн pocit. Myslela jsem, ћe jsem v sedmйm nebi. dubnany fotky
Diky za tipy,ale stejne,abych musel psat nejdriv na internet nez najdes neco solidniho,mi prijde jako tonouci se stebla chyta.Driv ses temer nemohl splest,dnes abys cekal frontu nebo jak pises cihal,to je o hovne.Treba ta Klara Gutova,bud tam neni nebo je porad obsazena.Naposledy jsem byl spokojenej privat Sabrina Praha 5 nejaka Gabina s hezkejma umelejma kozama,takova znudena svine,ale hezka.Nejdriv mela kecy,ale pak toho nechala a stalo to zato,ale to uz je taky loni.Prej si to delala radeji s kolegyni,ale to jsem bohuzel propasl.Taky uz skoncily,smula.
[url=http://rileticsubs.cholerik.cz/sex-LѕAЏГЎr-nad-sГЎzavou.htm]sex ЕѕДЏГЎr nad sГЎzavou[/url]
voyeri zdarma